Tirsdag-søndag 11-17
Torsdag 11-21

KØS Klub

Martin_Bigum_tegner__rest_medlemskort_2017.JPG

Interesserer du dig for kunst, og vil du gerne have flere oplevelser, der vækker din nysgerrighed og skubber til dine forestillinger om, hvad kunst er og kan? Så meld dig ind i KØS Klub, der giver mulighed for at mødes i og om kunsten.

KØS Klub er en forening, der bakker op om museet; en klub med flere hundrede entusiastiske medlemmer, der ønsker at støtte institutionen og kulturlivet. Som medlem får du adgang til en lang række kunstoplevelser som særomvisninger, loungeaftener, galleriudflugter og festlige ferniseringer, der giver et unikt indblik i museets virke og dets helt særlige genstandsfelt – kunsten i det offentlige rum.

Kontakt
Meld dig ind lige nu ved at sende en mail til info@koes.dk. Du kan også melde dig ind i KØS Klub næste gang du besøger museet – så får du entréen refunderet. Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Camilla Gerhardt, cg@koes.dk

Årsberetning for 2016
Download KØS årsberetning for 2016 her.

KØS Klub vedtægter
Læs KØS Klub vedtægter her.

Referat fra KØS Klub generalforsamling
Læs referat fra generalforsamling 2017 her.