Tirsdag-søndag 11-17

16850_Skagens_Museum_01_Skagens_Kunstmuseer.jpg

KØS Klub kunstrejse til Skagen

Onsdag 20. september – fredag 22. september 2017

Tag med KØS Klub til Skagen og få tre dage spækket med kunstoplevelser, omvisninger, byvandringer og et unikt indblik i Kunstnerkolonien Skagen.

Program:
Besøg til Skagens Museum med omvisning v. Hanne Aavang i særudstillingen ‘Björck & Rantzau – Together we get somewhere’
Byvandring til Skagen kirkegård og Skagen Kirke v. Rita Eeg
Besøg på Skagen Skipperskole med fokus på kunstnergruppen AVPD’s udsmykning af skolen
Tur med Kystmuseets veteranbus Bedford Bussen, hvor en guide fortæller om Skagens by-, fiskeri- og industrihistorie
Besøg til kunstnerparret Anna og Michael Anchers hus med omvisning

Praktisk info:
Pris: kr. 3100,-, indbefatter togrejse t/r Køge, indkvartering på hotel, 2 x middage med to-retters menu, 2 x frokost, entreer, omvisninger og tur med Bedford Bussen (drikkevarer på egen regning).

Indkvartering: I delte dobbeltværelser på Hotel Petit. Tillæg kr. 600.- for enkeltværelse. Se www. hotelpetit.dk

Tilmelding: Ved tilmelding, indbetal depositum: kr. 700 til reg. nr: 1551 konto nr. 8929297

NB: Skriv venligst navn og email på indbetalingen.

Tilmeldingsfrist: d. 19. august

Max deltagerantal 20. Efter først-til-mølle-princip. Turen gennemføres ved 12 deltagere.

Turledere: Søren Mathiesen og Karin Larsen, best. medl. KØS Klub.

Mere info: Kontakt Karin Larsen: 4600karinl@gmail.com

Formøde 22. august kl. 16-17
Endeligt og udførligt program præsenteres ved et formøde på KØS, Nørregade 29, 4600 Køge. Er man forhindret i at deltage, modtages program pr. mail.

Foto: Skagens Kunstmuseer