Velkommen tilbage på museet! Gave til medlemmer af KØS Klub

k_s_klub_goodiebag_lille.jpg

Som flere af jer allerede har bemærket: KØS er genåbnet for publikum. Vi er jublende glade for at kunne byde alle velkommen tilbage på museet, i café og shop og inden for i vores nye anmelderroste udstilling GORDON MATTA-CLARK: UNRAVEL THE UNFOUND – den første danske retrospektive udstilling om den amerikanske legendariske kunstner Gordon Matta-Clark.

Vi glæder os til at gense alle jer, vores trofaste KØS klubmedlemmer. For at fejre genåbningen med jer, vil vi frem til 1. august tilbyde medlemmer af KØS Klub en lille velkommen-tilbage-gave, som I kan afhente i KØS Shop ved jeres næste besøg på museet.
KØS Klub godteposen består af – Et stk Anker chokoladebar, en bunke blandede flotte KØS-postkort med bl.a. Gordon Matta-Clarks ikoniske motiver af monomentale udskæringer i forladte bygninger samt postkort med andet guld fra tidligere KØS high lights. Lidt af nyde før eller efter jeres oplevelse med kunsten.

I vil modtage nyt om KØS Klub generalforsamling 2020 samt fællesmiddag, når vi har nye datoer klar.

Vi glæder os til at se jer på museet igen.

Hold øje her på koes.dk og museets sociale medier for opdateringer fra museet.