Medlemskort og kunstnere

Mange kendte kunstnere har i årenes løb udsmykket medlemskortene til KØS Klub og for en del medlemmer er kortene blevet til et samleobjekt.

I 2019 skabte billedkunstner Lilibeth Cuenca Rasmussen årets medlemskort.

NB: For ikke at bruge unødvendige penge fra KØS Klub til porto, har bestyrelsen besluttet fremadrettet ikke at sende medlemskort ud med posten. Medlemmer bedes derfor afhente medlemskort på museet ved næste besøg.
Skulle der være medlemmer, som ikke har mulighed for dette, kontakt da venligst Lis Ella Fruervang lef@koes.dk eller ring 56 67 60 20.
Ligeledes vil KØS Klub af samme årsag fremover primært kommunikere til medlemmer via mail. På forhånd tak for jeres forståelse.

Blandt kunstnere er:
Arne Haugen Sørensen, Bjørn Nørgaard, Lene Adler Petersen, Jan Sivertsen, Malene Landgren, Dorte Dahlin, Claus Carstensen, Viera Collaro, Erik A. Frandsen og Torben Ribe, FOS, Kaspar Bonnén, Kenn André Stilling, Christian Schmidt-Rasmussen, Alexander Tovborg, Cathrine Raben Davidsen, Kathrine Ærtebjerg, Martin Bigum og Lilibeth Cuenca Rasmussen.

Medlemskort gennem årene

medlemskort_og_kunstnere