Fullscreen_img_4278
KØS

Hele Danmarks
museum for kunst
i det offentlige rum

Tilmeld dig nyhedsbrevet


/

KØS
Nørregade 29
4600 Køge
56 67 60 20
info@koes.dk

Tirsdag-søndag 11-17
Torsdag 11-21
Mandag lukket
40 min fra
København H
K_S_med_stillads.jpg

KØS er åbent trods stillads omkring museet

Vanlig åbningstid

Ifb. en renovation af museets tagetage, er der opsat stillads omkring museet, men dette har ikke betydning for museets gæster. KØS har åbent som vanligt.

> Læs mere

UN_til_web.jpeg

Ny direktør til KØS

Nyhed

Bestyrelsen for KØS Museum for kunst i det offentlige rum har ansat Ulrikke Neergaard som ny direktør. Hun er tiltrådt stillingen 1. juni 2017.

> Læs mere

R_st_talerskole_i_luften_foto_Sune_Toft.jpg

Røst talerskole i luften

Februar 2017

KØS og Vallekilde Højskole sætter med projektet Røst fokus på at give unge en tydelig stemme i samfundet. Røst.dk, som netop nu er i luften, hylder og dyrker det talte ord med artikler, talearkiv, inspirerende øvelser, analyser af taler, videoklip og gode råd til alle, der ønsker at blive bedre til at holde tale. Udover røst.dk rummer projektet en talerskole bestående af undervisningsforløb på 19 danske højskoler samt en talerfestival på KØS’ forplads til maj, hvor flere hundrede unge skal holde tale for hinanden og for Røst Festivals øvrige publikum. Røst er støttet af Nordea-fonden.

> Læs mere


Vallekilde_H_jskole_til_web_foto_Niels_J_rgensen

KØS og 20 højskoler etablerer talerskole for unge

8,5 millioner kr. i støtte fra Nordea-fonden

Med projektet Røst vil KØS med 20 højskoler styrke danske unges retoriske evner og dermed mulighed for at deltage og gøre indtryk i den offentlige debat. Projektet har fået 8,5 millioner kr. i støtte fra Nordea-fonden.

> Læs mere

 Eksperiment_111__foto_af_Anders_Sune_Berg_web.jpg

40-års jubilæum

1. februar 2017

1. februar 2017 er det 40 år siden, at det, vi i dag kender som KØS Museum for kunst i det offentlige rum, tog sin spæde begyndelse under navnet Kunstmuseet Køge Skitsesamling. For at markere dagen, er der derfor gratis entré på museet 1. februar samt en lille særudstilling, der viser museets medlemskort gennem tiden.

> Læs mere

 K_S_Danmarkstour__Debat_ved_Roepiger_p__torvet_i_Saksk_bing__2014__PR_foto.JPG

KØS er udvalgt som forbillede af en af verdens største museumsorganisationer

Maj 2016

KØS er blevet udvalgt af en af verdens største museumsorganisationer, UK Museums Association, som internationalt eksempel til inspiration og forbillede som et museum, der i sit arbejde med formidling af kunsten formår at gøre en forskel i menneskers liv.

> Læs mere


 Chiharu_Shiota__Letters_of_Thanks_2016__foto_Hans_Ole_Madsen.jpg

Se Chiharu Shiotas værk "Letters of Thanks" blive til

Nyhed

Se det imponerende arbejde bag installationen “Letters of Thanks” af Chiharu Shiota på udstillingen “In your heart │ In your city”.

> Læs mere

Bj_rn_N_rgaard_Gobelinsalen_Foto__Hans_Ole_Madsen.jpg

Gobelinernes fremtid på KØS er sikret

Nyhed

De mange borgere, der har henvendt sig med bekymring for Gobelinernes fremtid på KØS Museum for kunst i det offentlige rum kan nu ånde lettet op. Køge Kommune har et byråds møde i oktober 2016 bevilget KØS fire millioner kroner til reparation af museets tag til udbedring af en fejlkonstruktion samt modernisering af lysforholdene.

> Læs mere

Bj_rn_N_rgaard_Gobelinsalen_Foto__Hans_Ole_Madsen.jpg

25. - 26. oktober + 11. november

Ifb. private arrangementer er museets gobelinsal desværre lukket på udvalgte dage. Se mere her.

> Læs mere


Omvisning.jpg

Efterårsferien på KØS

Åbningstider

Kig forbi KØS i efterårsferien og se udstillingen “Hvad gør kunst på hospitaler?”, gense Bjørn Nørgaards kartoner til Dronningens gobeliner og nyd en god frokost eller varm kop kakao i KØS Café.

> Læs mere