Fullscreen_img_4278
KØS

Hele Danmarks
museum for kunst
i det offentlige rum

Tilmeld dig nyhedsbrevet


/

KØS
Nørregade 29
4600 Køge
56 67 60 20
info@koes.dk

Tirsdag-søndag 11-17
Torsdag 11-21
Mandag lukket
40 min fra
København H

Juleengle på KØS

Engel_billed.jpg

Den grafiske designer og papirentusiast Charlotte Søeborg Ohlsen har været forbi plakatarkivet på KØS. Her har hun fundet KØS signaturplakater og kataloger frem, som hun har foldet de fineste papirengle af. Kig forbi KØS Shop allerede nu og få fingre i flot pynt til dit juletræ, så du er klar til at gå december i møde.

Julepynt med kærlig hilsen fra KØS
Der er ikke to engle, der en ens, da de er håndlavede i forskellige formater af udstillingskataloger og plakater fra tidligere og aktuelle udstillinger på KØS.
”Jeg elsker at besøge museumsbutikker verden over, og jeg kigger altid sultent efter de originale designs og de ting, som har særlige referencer til museets historie og den aktuelle udstilling. Derfor er englene, udover at være dekorative og fine, også en souvenir med en særlig historie fra netop KØS’ samling. De findes kun her og er unikke hver især. Og så er det også godt genbrug af materiale, der ellers ville blive smidt væk”, siger den grafiske designer Charlotte Søeborg Ohlsen, som udover at have en stor glæde ved at tegne og formgive, også er vild med at folde i papir.

Charlotte Søeborg Ohlsen uddannet fra Kunstakademiets Arkitektskole som grafisk designer og driver tegnestuen Littlelot Designstudio.