Fullscreen_img_4278
KØS

Hele Danmarks
museum for kunst
i det offentlige rum

Tilmeld dig nyhedsbrevet


/

KØS
Nørregade 29
4600 Køge
56 67 60 20
info@koes.dk

Tirsdag-søndag 11-17
Torsdag 11-21
Mandag lukket
35 min fra
København H

KØS Museum for kunst i det offentlige rum søger ny direktør

Forplads med børn

Vil du stå i spidsen for KØS, der er et af verdens eneste museer for kunst i det offentlige rum? Det er et ungt, dynamisk og internationalt anerkendt museum, hvor der er højt til loftet og gode muligheder for at sætte nye kunstfaglige standarder. Det er en selvejende institution og et statsanerkendt museum med et samlet personale på 30 og en omsætning på ca. 12 mio. kr.

Museet har de seneste år være igennem en rivende udvikling som følge af den store interesse, der er både nationalt og internationalt for kunst i det offentlige rum, herunder som motor for byudvikling. Successen har bl.a. taget afsæt i store markante forskningsprojekter på internationalt niveau. Museet er et fyrtårn i Køge Kommunes aktive kulturliv, har en aktiv medlemsklub og en stor samarbejdsflade med danske og internationale interessenter og kunstnere.

Vi forventer, at du har en relevant kunstfaglig uddannelse, ledelseserfaring og erfaringer med fundraising. Derudover vil vi lægge vægt på erfaringer med praktisk udstillingsarbejde, økonomisk indsigt og gerne forskningserfaring.

Yderligere information
Stillingen ønskes besat pr. 1.4.2017 eller snarest derefter. Stillingen er ledig som følge af, at den nuværende direktør er blevet direktør på Glyptoteket.

Der er udarbejdet en jobprofil, som du kan finde på www.genitor.dk. Du er også velkommen til at kontakte partner Jens Marcussen fra Genitor på tlf. 3141 0587 /jm@genitor.dk eller formand for ansættelsesudvalget Steen Rasmussen på tlf. 2080 8428.

Ansøgningsfristen er mandag den 20. februar 2017 kl. 10.00. Stillingen søges gennem Genitors hjemmeside www.genitor.dk.