Fullscreen_img_4312
KØS

Hele Danmarks
museum for kunst
i det offentlige rum

Tilmeld dig nyhedsbrevet


/

KØS
Nørregade 29
4600 Køge
56 67 60 20
info@koes.dk

Tirsdag–Søndag 11-17
Mandag lukket
40 min fra
København H
Det Obelske Familiefond
Støtter KØS’ kuratoriske strategi 2019 – 2021

Angst – en tragedie i tre akter af Jakob Jakobsen

angst

Update: Opførelsen af Jakob Jakobsens tragedie den 18. september er desværre aflyst pga. sygdom!

Forestil dig at stå i supermarkedet, op pludselig kan du ikke mærke din krops grænser. Eller at en nisse siger til dig, at du skal dø. Det er nogle af de ekstreme situationer, som folk, der lider af angst, oplever. Deres erfaringer får en stemme i billedkunstner Jakob Jakobsens tragedie ANGST – en tragedie i tre akter.

Søndag den 26. september kl. 16.00 – 16.45 spiller Jakob Jakobsens tragedie atter i beton rotunden på Søndre Havn som del af Hummings. Det er naturligvis gratis og er for alle. Husk: indgang fra Søndre Molevej: https://goo.gl/maps/jbCBfkcAC4RzdiKc9

Angst er en del af hverdagen for mange mennesker, selvom vi prøver at udskille, undertrykke eller “fikse” den. Men i Jakob Jakobsens tragedie får en række konkrete erfaringer med angst stemme, performet af Monia Sander og med musik af Jesper Siberg.

Når forestillingen ikke spiller, kan scenografiens højtråbende bogstaver A-N-G-S-T opleves som vægmaleri i rotunden, ligesom at du kan tage manuskriptet med dig i mini-bogform. Det sidder i en lille boks ved indgangen.

Arrangementet er gratis og kræver ikke billet.

Hør Jakobsen fortælle om ANGST – en tragedie i tre akter:

Foto: Søren Meisner
Video: KØS Museum for kunst i det offentlige rum og Eser Erzurum