Fullscreen_img_4312
KØS

Hele Danmarks
museum for kunst
i det offentlige rum

Tilmeld dig nyhedsbrevet


/

KØS
Nørregade 29
4600 Køge
56 67 60 20
info@koes.dk

Tirsdag–Søndag 11-17
Mandag lukket
40 min fra
København H

KØS x REDUCED inviterer til CLIMAVORE fællesspisning og talk med fokus på madspild

Tirsdag 5. december kl. 17.30-20.00

Climavore_reduced1.jpg

Bliv inspireret til, hvordan du kan bruge madrester og overskudsmad til at lave nye lækre retter, når REDUCED og KØS inviterer til en fællesspisning med juletwist og talk den 5. december kl. 17.30-20.00.
Julen er ikke blot hjerternes fest, det er også den årlige højtid for madspild i danske hjem. Derfor inviterer KØS i samarbejde med REDUCED til talk og CLIMAVORE fællesspisning med fokus på, hvordan du kan bruge overskydende mad til at lave nye lækre retter.

Som en del af det offentlige program for KØS Becoming CLIMAVORE vil vi styrke forståelsen for vores årstider og introducere jer for bæredygtige redskaber, I selv kan tage i brug hjemme i køkkenet. Med julens mange sociale arrangementer følger madspild. REDUCED har som mission at mindske madspild ved at udnytte birestprodukter og rester i fermenteringsprocesser, der ikke går på kompromis med smag, kvalitet og bæredygtighed. Dét – og meget andet – vil REDUCED fortælle mere om i et inspirerende oplæg og vise os hvordan man laver et par lækre retter baseret på noget af det, vi ofte ikke får brugt i køleskabet, fx bananskræller, daggamle gulerødder og kål, som kan forvandles til lækre banankarameller og juice kombucha. Bagefter nyder vi sammen en CLIMAVORE julemenu, og her er der rig lejlighed til at udveksle tips til, hvordan I mindsker madspild derhjemme.

Program:
Kl. 17.30 fortæller REDUCED mere om deres metoder med udgangspunkt i, hvordan du kan give madrester nyt liv.

Kl. 18.30 sætter vi os til bords til KØS CLIMAVORE fællesspisning, hvor I får lov at smage en spændende juleinspireret menu baseret på nogle af REDUCEDs produkter.

Der er begrænsede pladser, så skynd jer at booke billet.

Pris
FÆLLESSPISNING + TALK FOR KØS KLUB-MEDLEMMER, PENSIONISTER OG STUDERENDE: 150 KR

FÆLLESSPISNING + TALK: 200 KR

KØB BILLET HER

NB:

Penge refunderes kun såfremt, det er KØS, som må aflyse begivenheden.

Talk afholdes på engelsk.