Fullscreen_img_4312
KØS

Hele Danmarks
museum for kunst
i det offentlige rum

Tilmeld dig nyhedsbrevet


/

KØS
Nørregade 29
4600 Køge
56 67 60 20
info@koes.dk

Tirsdag–Søndag 11-17
Mandag lukket
40 min fra
København H

Start weekenden med powerpoesi og lækre drinks på KØS. Tapperiets DJ sørger for sprøde toner til kulturel fredagsbar d. 29. september.

fredagsbar caspar eric

Forfatter Caspar Eric er en travl mand. Han er netop blevet nomineret til Jyllands-Postens litteraturpris, til november optræder han med Katinka Bjerregaard på Bremen Teater, og så kan han også skrive podcastvært, jurymedlem, Roskilde Festival, flere teaterforestillinger og meget mere på cv´et.

Han har heldigvis fundet tid til at komme forbi vores hyggelige fredagsbar, hvor du kan få et pusterum på en aften, hvor Late Night fylder Køges gader.

KØS Café byder på friske drinks og lækre CLIMAVORE snacks, mens Tapperiets lydcykel spiller op med hyggelig loungemusik. Og så er det bare om at læne sig tilbage og nyde, at det er fredag, og at musik og ord er noget, vi deler med hinanden.

Kl. 17-18 Oplæsning ved Caspar Eric
Caspar Eric har udgivet syv digtsamlinger og er aktuel med NYE BALANCER med undertitlen Handicapdigte. Caspar Eric lever med cerebral parase (spastisk lammelse), og NYE BALANCER er et energisk kampskrift om at have en handicappet krop i de raskes verden.
Litteratursidens anmelder Nana Thejll Jakobsen skrev om bogen:
“’Nye Balancer’ er, lige som Erics andre værker, både selvudleverende, spydig og humoristisk. Erics jordnære poetiske stil er på én gang forfriskende usnobbet og på samme tid overraskende rørende.”
Da Caspar Eric i juni 23 modtog Prins Henrik Prisen, lød begrundelsen:
“Med sin kraftfulde og direkte poesi, der balancerer sårbarhed og politisk indignation, åbner han nye rum. Hans digtning konfronterer tabubelagte emner og giver håb til os alle om andre måder at være sammen på i en tid, hvor vi har brug for nye balancer".

Vi glæder os til at se jer og håber, at jer, der tror, at digte ikke er noget for jer, er friske på at give det et skud – hvis alt går galt, er baren tæt på.

Fredagsbaren er et samarbejde mellem KØS – Museum for kunst i det offentlige rum, Tapperiet og KøgeBiblioterne.

Fredag 29. september kl. 16-20

Pladsen foran KØS, Nørregade 29, 4600 Køge

Gratis entré

(Arrangementet rykker indendørs på KØS, hvis vejret driller.)

Foto af Caspar Eric: Fryd Frydendahl