Fullscreen_img_4312
KØS

Hele Danmarks
museum for kunst
i det offentlige rum

Tilmeld dig nyhedsbrevet


/

KØS
Nørregade 29
4600 Køge
56 67 60 20
info@koes.dk

Tirsdag–Søndag 11-17
Mandag lukket
40 min fra
København H
Det Obelske Familiefond
Støtter KØS’ kuratoriske strategi 2019 – 2021

KØS søndag: Gratis indgang og omvisning i MONSTERSUPPE

vega

Puds kunstbrillen om kom til gratis omvisning i vores nye udstilling MONSTERSUPPE – er sammenrend af kunstprojekter i offentlige rum søndag den 9. maj kl 14. Normalt er KØS Søndag den første søndag i hver måned, men denne gang har vi skudt det en uge, men der er stadig gratis indgang og frisk omvisning – corona-sikker naturligvis, så husk dit coronapas og at bestille plads.

MONSTERSUPPE – et sammenrend af kunstprojekter i offentlige rum er en udstilling, der zoomer ind på kunstnere, som for nyligt har kastet sig ud i at operere i offentlige rum. Drevet af nysgerrighed og et ønske om at lægge institution til den del af samtidskunsten, der endnu ikke har arbejdet inden for de sædvanlige, etablerede rammer, når det kommer til kunst i offentlige rum, har KØS inviteret ni forskellige kuratorer til hver især at pege på kunstprojekter i offentlige rum, der giver en pejling af, hvordan samtidskunsten i disse år tager livtag med byrum, landskaber, internettet og andre offentlige rum og sfærer.

Book din plads her

KØS følger regeringens retningslinjer i forbindelse med coronapandemien og inden besøget bedes i derfor orientere jer her

Vi glæder os til at se jer!

Foto: Aske Rud Jørgensen af Nature of Isolation and Loneliness skabt af Philip_Schneider og Hans Rosentröm