Fullscreen_img_4312
KØS

Hele Danmarks
museum for kunst
i det offentlige rum

Tilmeld dig nyhedsbrevet


/

KØS
Nørregade 29
4600 Køge
56 67 60 20
info@koes.dk

Tirsdag–Søndag 11-17
Mandag lukket
40 min fra
København H

CLIMAVORE-fællesspisning og omvisning i Realistic Utopias

climavore fællesspisning

Torsdag den 20. april, kl. 17-20

Oplev hvordan vores offentlige rum og spisevaner kan se ud i fremtiden, når KØS inviterer til CLIMAVORE-fællesspisning og omvisning i Realistic Utopias.

Som del af Realistic Utopias, bringer KØS som det første museum i Danmark kunstnergruppen Cooking Sections’ omfattende projekt Becoming CLIMAVORE til landet. Det betyder bl.a. at vi i samarbejde med Cooking Sections og kok Mads Hermansen har udviklet en velsmagende klimabevidst menu baseret på lokale sæssonbestemte ingredienser fra bæredygtige fødevarerproducenter og fjernet avocado svinekød og laks fra menuen i vores café.

Formålet med Becoming CLIMAVORE er at ændre måden, vi spiser på, som svar på menneskeskabte klimaforandringer, miljøkonsekvenserne af konventionelt landbrug og masseproduktion af fødevarer.

KØS inviterer til en række fællesmiddage, hvor du får den helt store CLIMAVORE smagsoplevelse i form af en CLIMAVORE-buffet, som hver gang afspejler årstiden. Til fællesmiddagen fortæller KØS fortæller om Becoming CLIMAVORE fællesskabet. Inden middagen får I en omvisning i Realistic Utopias.

Omvisningen i Realistic Utopias og introduktionen til Becoming CLIMAVORE vil være på dansk.

Tag dine venner, dine kolleger eller din familie under armen og vær med, når vi sammen udforsker bæredygtige måder at spise på sammen.

Book din billet her. 

Priser:
Fællesspisning og omvisning: 200 kr.
Fællesspisning og omvisning for KØS Klub-medlemmer, pensionister og studerende: 150 kr.