Fullscreen_img_4312
KØS

Hele Danmarks
museum for kunst
i det offentlige rum

Tilmeld dig nyhedsbrevet


/

KØS
Nørregade 29
4600 Køge
56 67 60 20
info@koes.dk

Tirsdag–Søndag 11-17
Mandag lukket
40 min fra
København H
Det Obelske Familiefond
Støtter KØS’ kuratoriske strategi 2019 – 2021

SUPERFLEX filmvisning by night

SUPERFLEX

På Strandengen på Søndre Havn i Køge blandt græsser og blomster og med havet som baggrund står en gådefuld pink konstruktion. Den ligner noget, der kommer fra en anden verden. Og det gør den på en måde også, for skulpturen, der er skabt af kunstnergruppen SUPERFLEX, er nemlig en drive-in biograf for fisk. 

Med værket Dive-In sætter SUPERFLEX under Hummings udstillingen fokus på, at en ny æra sandsynligvis er på vej. Klimakrisen lurer, og den vil bl.a. resultere i at havene vil stige, kystbyer som Køge kan blive oversvømmet, og det undersøiske liv flytte ind steder, vi mennesker troede var vores. Efter mørkets frembrud kan du stifte bekendtskab med dine mulige fremtidige naboer, når skulpturen forvandles til et filmlærred, hvorpå der vises undervandsfilm. 

Dive-In filmen vises hver aften kl. 19-23, og skulpturen kan du opleve alle døgnets timer.

Hør SUPERFLEX fortælle mere om _Dive-In_:

Photo: Eser Erzurum
Video: KØS Museum for kunst i det offentlige rum og Eser Erzurum
SUPERFLEX, Dive-In, 2019, was originally commissioned by Desert X in collaboration TBA21–Academy with music composed by Dark Morph (Jónsi and Carl Michael von Hausswolff). Dive-In is based on the Deep Sea Minding Research. Developed in close collaboration with KWY.studio.