KØS Klub medlemskort klar til afhentning

K_S_Klub_kort_21.jpg

Det er kunstneren Jens Settergren (f. 1989) som er aktuel på den forrige udstilling MONSTERSUPPE, der i år har stået for KØS Klubs medlemskort.

Kortene er nu klar til afhentning. Henvend dig ved skranken ved ankomst.

Om værket siger Jens Settergren:
“Mit værk på KØS Klubs medlemskort hedder ”Honeycomb Factory”. På hver plade er der malet et logo. Det ene af en bi, som også kan ligne en illustration af en kemisk forbindelse, og det andet af en fabrik, hvor et tandhjul stiger op som en sol bag skorstenene.

Begge logoer stammer fra en online logo-generator, som ud fra de oplysninger man fylder ud i programmet, genererer et firmalogo. Baggrunden er malet ved at bruge en honeycomb-plade af aluminium som stencil. Honeycomb er et letvægtsmateriale, der benyttes i eksempelvis luftfartøjer, motorsport og ved laserskæring.

Med ”Honeycomb Factory” er jeg interesseret i, hvordan bikuben benyttes som en metafor for en velfungerende fabrik, mens bien bliver billedet på den ivrige arbejder. Eller sagt på en anden måde, hvordan bikuben bruges som metafor til at ”naturliggøre” fabrikken."