Fordele med KØS Klub

Nytårskur_2018_FotoMadsHolm2

Medlemskort
Et KØS Klub medlemskort udgør en del af et ægte kunstværk, som en udvalgt kunstner skaber specifikt til KØS klub. Kunstneren får to store lærreder stillet rådighed, der efterfølgende brydes op i 500 mindre dele, som udgør årets medlemskort. Hvert medlem får på den vis et unikt medlemskort, der gennem årene er blevet et mindeværdigt samlerobjekt.

Forårsfest for medlemmer
KØS Klub har tidligere inviteret til en årlig nytårskur i januar. Fra 2022 afløses denne tradition, og KØS Klub inviterer til en dejlig forårsfest til maj på museets forplads. Til festen skal vi nyde lækker mad, et glas bobler og sammen dele en sanselig, bevægende, tankevækkende eller måske overraskende kunstoplevelse, der vil relatere sig til aktuelle udstillinger, projekter eller fokuspunkter på KØS.

Flere fordele

• Fri adgang hele året til KØS udstillinger
  • Tilbud om unikke kunstoplevelser
  • Invitation til ferniseringer og fællesmiddage