Fullscreen_img_4312
KØS

Hele Danmarks
museum for kunst
i det offentlige rum

Tilmeld dig nyhedsbrevet


/

KØS
Nørregade 29
4600 Køge
56 67 60 20
info@koes.dk

Tirsdag–Søndag 11-17
Mandag lukket
40 min fra
København H

KØS Museum for kunst i det offentlige rum søger kunstfaglig assistent til job med løntilskud.

Museet2

KØS søger en skarp kultur-/kunstfaglig profil med interesse for administration og projektstyring, der skal assistere museets direktør og museets museum- og værtskabsmanager. Opgaverne ligger inden for research, tekstarbejde, koordinering og administration. Du skal være berettiget til job med løntilskud for at søge stillingen.

Arbejdsopgaver

· Du vil assistere direktøren og museum- og værtskabsmanageren i deres daglige arbejde med større og mindre opgaver inden for forberedelse, research og koordinering i forbindelse med planlægning af projekter, udstillinger og samarbejder.

· Udføre kunstfaglig research, skrive korte opsummerende tekster bl.a. til brug i fondsansøgninger.

· Hjælpe med at sikre den gode struktur i museets hverdag. Stå for den praktiske planlægning og afvikling af møder af større og mindre skala, overdragelse af beskeder og arbejdsopgaver internt i huset samt opfølgning på disse.

· Du vil også skulle løse mindre administrative opgaver som kalenderstyring, referater, korrekturlæsning og rejseregnskaber og løbende praktiske ad hoc-opgaver.

Vi forventer, at du

· har en uddannelse inden for kunst, kultur, oplevelsesøkonomi, museumsstudier eller lignende.

· har en stærk kunstfaglighed og meget gerne specifik viden om kunst i offentlige rum, samtidig med, at du synes, at administration og det institutionelle er spændende.

· er en grundig og effektiv researcher, der formår at overskueliggøre og omsætte omfattende stofområder til kort og tydelig formidling.

· er en haj til alt, hvad der hedder udarbejdelse af skemaer og produktionsplaner, og hvis du er ferm til at sætte en visuel præsentation og et billedmateriale sammen, er det også et plus.

· befinder dig godt i en rolle, hvor du som assistent skal understøtte direktørens og museum- og værtskabsmanagerens arbejde i en travl hverdag, hvor arbejdsopgaverne er differentierede og skiftende

· er energisk og fleksibel som person og trives med arbejdsdage, hvor der er mange forskellige og hastigt skiftende arbejdsopgaver.

· arbejder selvstændigt og er engageret omkring dit arbejde og har gode samarbejdsevner.

Vi tilbyder dig

· at få erfaring med at arbejde med kunstfaglig research, projekter, koordinering og administration på et museum.

· at blive en del af et museum i rivende udvikling.

· søde og engagerede kollegaer.

Om KØS Museum for kunst i det offentlige rum

På KØS tror vi på, at kunsten i offentlige rum har et særligt potentiale til at sætte vigtige samfundsmæssige spørgsmål på dagsordenen og skabe nye uventede møder mellem mennesker og kunst. Som Danmarks eneste museum for kunst i offentlige rum er vi dedikeret til at skabe, formidle og debattere kunst i offentlige rum nationalt og internationalt. Vi producerer, udstiller og formidler kunstprojekter af danske og internationale kunstnere, iværksætter forskning og forskningssamarbejder, der kunstfagligt styrker feltet og

indsamler og registrerer offentlige kunstprojekters materielle og digitale spor, så de bevares for eftertiden og stilles til rådighed for nutiden.

Du skal være berettiget til job med løntilskud for at blive taget i betragtning til stillingen. I din ansøgning skal du angive, om du har mulighed for forudgående virksomhedspraktik samt ansættelsesperiode for en eventuel virksomhedspraktik samt løntilskudsstilling.

Ansøgningsfrist d. 24.03. Der vil løbende blive holdt samtaler. Send en kortfattet motiveret ansøgning med CV til ss@koes.dk

For yderligere information kontakt Museum- og værtskabsmanager Sara Ravn på ss@koes.dk / 31 31 00 44