Fullscreen_img_4312
KØS

Hele Danmarks
museum for kunst
i det offentlige rum

Tilmeld dig nyhedsbrevet


/

KØS
Nørregade 29
4600 Køge
56 67 60 20
info@koes.dk

Tirsdag–Søndag 11-17
Mandag lukket
40 min fra
København H
Det Obelske Familiefond
Støtter KØS’ kuratoriske strategi 2019 – 2021

Et trygt besøg på KØS

Genåbning

KØS er genåbnet og vi er så glade for at kunne byde jer velkommen igen. Vi overholder naturligvis alle retningslinjer i forbindelse med coronapandemien, og inden dit besøg på KØS bedes du derfor bemærke følgende regler.

- Et besøg på museet og i caféen (indendørs) kræver, at du fremviser et gyldigt coronapas + legitimation i form af pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt identitetskort. Det bedes du vise i skranken, når du køber din billet.
- Du skal bære mundbind eller visir på museet, i butikken, og i caféen, undtagen når du sidder ned.
- KØS Café åbner også den 21. april, men restriktionerne kræver, at du bestiller bord mindst 30 min før, du ønsker at besøge caféen. Det kan du gøre på telefon 56 67 60 20 eller ved personlig henvendelse i caféen. Den første uge efter genåbningen serverer KØS Café kaffe, kage og andre drikkevarer, men ikke frokost.
- Du behøver ikke vise coronapas og ID, hvis du kun vil en tur i KØS Shop eller vil sidde udendørs i caféen.

KØS råder over mange hundrede kvadratmeter og har dermed gode rammer for, at vores gæster kan færdes med sikker afstand til hinanden.

Vi sørger hele tiden for, at der på intet tidspunkt er for mange mennesker samlet på et sted. I bedes være opmærksomme på at holde god afstand til hinanden – det hjælper vi jer naturligvis også med.

Regler for coronapas

Alle personer på 15 år eller derover* skal dokumentere enten:
a) Negativ covid-19-test (Kvik eller PCR-test), som er maks. 72 timer gammel ved ankomst.
b) Færdiggjort vaccinationsforløb mod covid-19. Den afsluttende vaccination skal være foretaget foretaget mindst 14 dage før ankomst på KØS.
c) Tidligere smitte med covid-19 gennem en positiv covid-19-test, som er min 2 uger og maks 12 uger gammel.

*Undtaget fra kravet om at vise coronapas er personer, der af enten medicinske årsager eller som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, ikke bør få foretaget en covid-19-test.