Fullscreen_img_4312
KØS

Hele Danmarks
museum for kunst
i det offentlige rum

Tilmeld dig nyhedsbrevet


/

KØS
Nørregade 29
4600 Køge
56 67 60 20
info@koes.dk

Tirsdag–Søndag 11-17
Mandag lukket
40 min fra
København H

Tilmeldingen til billedskolen på KØS er stadig åben

Børneværksted workshop barn billedskolen

Du kan nu tilmelde dig vores helt nye Billedskole på KØS for børn i alle aldre, som vi udbyder i samarbejde med Ungdomsskolen.

Vi henter inspiration i museets aktuelle udstillinger, og undervisningen vil være en vekslen mellem sanselige værkundersøgelser og -samtaler efterfulgt af fokuseret værkstedsarbejde med materialer, processer, udtryk og temaer hentet fra kunstnernes værktøjskasse.

Undervisningen er ofte udviklet i tæt samarbejde med kunstnere, som også vil være gæstelærere undervejs i forløbet.

Billedskolen tilbyder hold til tre aldersgrupper:

Indskoling (0.-3. klasse)
I kunsten finder vi lige præcis det, der interesserer og inspirerer os allermest og arbejder med at give det et udtryk og en fortælling gennem blandt andet fotografi på flere (og nye) måder, forskellig slags grafisk tryk, procestegning og et abstrakt formsprog.
Vi bliver også meget klogere på farver og deres magi.
Tilmelding

Mellemtrin (4.-6. klasse)
Sammen skal vi på opdagelse i kunstens verden med alle sanser, vores kroppe og fantasi. I værkstedet skal vi blandt andet arbejde med forskellig slags grafisk tryk, fotografi på flere (og nye) måder, lege og trylle med farver.
Tilmelding

Udskoling (7.-10. klasse)
Iscenesat fotografi, byrums-fotografi og abstrakt fotografi – fotografiet har mange former, og sammen skal vi eksperimentere med flere af dem for at skabe vores eget fotografiske udtryk.
Vi skal også arbejde med forskellig slags grafisk tryk, procestegning og et abstrakt formsprog – alt sammen inspireret af og sammen med professionelle kunstnere.
Tilmelding