Fullscreen_img_4312
KØS

Hele Danmarks
museum for kunst
i det offentlige rum

Tilmeld dig nyhedsbrevet


/

KØS
Nørregade 29
4600 Køge
56 67 60 20
info@koes.dk

Tirsdag–Søndag 11-17
Mandag lukket
40 min fra
København H

KØS Café

kartoffelmad

I KØS Café kan du nyde vegetariske og plantebaserede smørrebrød og sandwich, nybagte kager af årstidens råvarer, dejlig friskbrygget kaffe, økologisk vin og øl og meget mere.

Fra december 2022 er KØS Café blevet en del af kunstnerduoen Cooking Sections’ projekt Becoming CLIMAVORE. I den forbindelse har vi udviklet en velsmagende, klimabevidst menu i samarbejde med Cooking Sections og kok Mads Hermansen. Menuen ændres i takt med årstiderne og baserer sig på lokale ingredienser fra bæredygtige fødevareproducenter. Vi glæder os til at tage jer med på rejsen!

Se menukort her

Nuværende leverandører: Fangst, Reduced, Mac.Ferments, Søris, Tebstrup Gedeosteri, Nordisk Tang mfl.

Hvad er Becoming CLIMAVORE?

Becoming CLIMAVORE er et projekt startet af den londonbaserede kunstnerduo Cooking Sections, hvis formål er at ændre vores madvaner, som svar på de menneskeskabte klimaforandringer, miljøkonsekvenserne af konventionelt landbrug og masseproduktion af fødevarer.

Overalt i Europa og Nordamerika er kunstinstitutioner som Tate og Serpentine blevet en del af Becoming CLIMAVORE. Og nu har KØS som den første kunstinstitution i Danmark tilsluttet sig det det internationale netværk af museer og restauranter, der som det første skridt i processen blandt andet har fjernet opdrættet laks fra menuen og erstattet den med fødevarer, der på hver deres måde bidrager positivt til vores miljø og klima.

Læs meget mere om Becoming CLIMAVORE her.
 
Caféens åbningstider:

Tirsdag til lørdag kl. 12-16
 + 1. søndag i måneden kl. 12-16

Vi kan næsten altid finde plads til dig og dit selskab, men vil du være helt sikker, kan du reservere bord på tlf. 5667 6020 i tidsrummet kl. 12-16.

Vi anbefaler, at større selskaber (+9) reserverer i god tid.