Fullscreen_img_4312
KØS

Hele Danmarks
museum for kunst
i det offentlige rum

Tilmeld dig nyhedsbrevet


/

KØS
Nørregade 29
4600 Køge
56 67 60 20
info@koes.dk

Tirsdag–Søndag 11-17
Mandag lukket
40 min fra
København H

Walk This Way

7. maj – 18. september 2011

Walk_This_Way_Stickkontakt

Med udstillingen Walk This Way har 16 danske og internationale kunstnere og kunstnergrupper udsmykket en 2000 meter rute, der starter på KØS og bugter sig gennem Køges historiske gader, krydser jernbanen og slutter i Søndre Havn – derfor navnet Walk This Way.

Kunstneren Mormor har lavet et kort over ruten. Med kortet i hånden kan man krydse en klapbro indhyllet i strik og nyde de nymalede træer, alt imens pink fly krydser himmelrummet.
Inden for på museet er der blomster i loftet, gadekunst i butikken og mulighed for at få mere at vide om de danske og internationale kunstnere, der har indtaget Køge og se film om deres arbejde med værkerne.

Udstillingen er vigtig i dansk kunst, fordi en række danske kunstnere med udgangspunkt i gaden og gadens kunst markerer sig i disse år, ikke kun i det danske kunstliv, men også internationalt. Dermed spiller de op til de gode internationale navne, og som moderne globetrotter rejser de verden rundt og skaber deres værker lokalt på stedet. Det samspil vil Walk This Way præsentere med de 16 navne:

Akay (SE), Armsrock (DK), Basco5 (CA/DK), Brad Downey (US/DE), Don John (DK), Josefine Günschel (D),Mormor (DK), Moss Couture (DK), Papfar (DK), PHUCISME – Phuc van Dang (DK/VN), Pink Army (DK), Sten & Lex (IT), Stickkontakt (S), Swoon (US), Tejn (DK), Ultra Grøn (DK).

Typisk for disse kunstnere vælger de at arbejde i mange forskellige materialer fra stof, plastic til plakater, paste ups, genbrugsmaterialer, stencils, linoleumstryk mm.

Se teaser for udstillingen

Udstillingsproduktion: KØS, Kurator: journalist og dj, Katrine Ring, Co-kurator: STREETHEART www.streetheart.dk, Foto: Swoon, Uden titel, foto: Lis Ella Fruervang