Fullscreen_img_4312
KØS

Hele Danmarks
museum for kunst
i det offentlige rum

Tilmeld dig nyhedsbrevet


/

KØS
Nørregade 29
4600 Køge
56 67 60 20
info@koes.dk

Tirsdag–Søndag 11-17
Mandag lukket
40 min fra
København H

Børnehave_menu

Bjørn Nørgaards gobelinkartioner

Fabelfortællinger
Kom med på en eventyrlig rejse ind i verdener med fantastiske væsner. I undervisningsforløbet møder vi havfruer, enhjørninger, Midgårdsormen og mange flere. Vi sætter fokus på elevernes sprogforståelse og ordforråd med udgangspunkt i Bjørn Nørgaards kæmpe store gobelinkartoner om 1000 års danmarkshistorie. Eleverne skaber selv fabeldyr med både dyre- og mennesketræk og overnaturlige kræfter.

Målgruppe: 0. – 3. klasse
Fag: Dansk og Billedkunst
Pris: Gratis
Varighed: 1,5 time

indskoling 2
Foto: Andreas Holmby

KØS bliver CLIMAVORE

Smag på kunsten – madens aftryk
Undervisningsforløbet har fokus på nye smage og fortællinger om madvarer, som ikke mange af os anvender i det daglige, men som kan blive til fantastiske retter – og så har de særlige evner til at passe på vores klode. Et fint bord vil være dækket med smagsprøver, men vi skal ikke kun smage, vi skal også skabe vores egne madplakater ved at anvende forskellige trykteknikker og former og teksturer fra blandt andet muslinger, tang og bælgfrugter.

Smag på kunsten er blevet til i samarbejde med museets café, der løbende udvikler en helt særlig menu med omtanke for klodens klima, miljø og dyr. Det sker i forbindelse med, at KØS bliver del af den London-baserede kunstnerduo Cooking Sections’ omfattende fællesskabsprojekt Becoming CLIMAVORE.

Målgruppe: 0. – 3. klasse
Fag: Dansk og Billedkunst
Pris: 600 kr.
Varighed: 1,5 time

undervisningsforløb_bælgfrugter1