Fullscreen_img_4312
KØS

Hele Danmarks
museum for kunst
i det offentlige rum

Tilmeld dig nyhedsbrevet


/

KØS
Nørregade 29
4600 Køge
56 67 60 20
info@koes.dk

Tirsdag–Søndag 11-17
Mandag lukket
40 min fra
København H

reffen2

Den usynlige by med Gordon Matta-Clark
(forløb på Refshaleøen)

Forløbet Den usynlige by tager eleverne med på foto-opdagelse på Refshaleøen med inspiration fra en af pionererne inden for kunst i offentlige rum, den amerikanske kunstner Gordon Matta-Clark. Refshaleøen er ikke et helt almindeligt sted. Det er et sted i forandring. Her finder man stadig gamle skibe, industribygninger og vild natur på kanten af havet. Gennem kameraets linse skal vi i fællesskab undersøge bydelen og fortælle dens historier om det gamle og glemte og det nye og ukendte.

Vi skal lære Gordon Matta-Clark og hans kunst at kende og tage fotografier ligesom ham. Vi skal afprøve, hvad fotografiet kan og skabe egne fotoprojekter.

Download lærerguiden her og læs mere om forløbet.

Forløbet starter på Refshaleøen, hvor klassen møder en KØS-underviser. Tid og sted aftales nærmere med undervisnings og udviklingsansvarlig Sofie Andreassen på san@koes.dk / 31 56 11 11

Målgruppe: 7-10. klasse
Fag: Dansk og Billedkunst
Pris: 600 kr.
Varighed: 2,5 timer

Forløbet er udviklet i samarbejde med fotograf Marine Gastineau fra Turning Tables.

reffen

Den usynlige by med Gordon Matta-Clark
(digitalt forløb)

Vil du selv rykke undervisningen udendørs? Download undervisningsmaterialet om kunstneren Gordon Matta-Clark og tag din klasse med på foto-opdagelse steder i byen, som du selv vælger. Gennem materialet vil eleverne lære Gordon Matta-Clark og hans kunst at kende og få redskaber til at anvende fotografiet eksperimenterende og personligt. Til materialet hører et opgavehæfte til eleverne.

Du kan downloade lærerguiden her og opgavehæftet her

Opgavehæftet kan også sendes direkte til skolen i fysisk form.

Ring eller skriv til undervisnings- og udviklingsansvarlig Sofie Andreassen, hvis du vid vide mere: san@koes.dk / 31 56 11 11

Fag: Dansk og Billedkunst
Pris: Gratis